Piink

Hei. Jaja. Jeg har velegentlig ikke så mye å si iforhold til at jeg var hos Caroline i helgen ogsånn. Det var ihvertfall veldig kos !
Nå som det er ny uke så blir det å prøve å gjøre ferdig alle leksene denne uka så jeg slepper og slite så mye den siste uka.  Så nå er det å starte på du leksene.
Jeg er sur.. Haha.


Men da får jeg starte på leksene.

chocolate

Heiehi.  Jo nå sitter jeg konstant med lekser.. Kjipt ! Men det må jo gjøres det å. 
Utrolig smart av meg og bare gjøle rle, samfunsfag og naturfag leksene.. Og nå sitter jeg med alt det andre igjen nå.. Og det skal være ferdig til i morgen. Perfekt!
Åhh, denne dagen har gått sykt sakte i forhold  til hva en vanlig torsdag ville gjort. Men men.. Skal til Caroline i morgen og sove over så vet ikke helt hvor mye blogging det blir. Men skal prøve å huske å legge ut et innlegg i morgen. Haha, sjokoolade er ikke feil når man må sitte å slite med lekser. Naam! 
Men jeg får nesten pakke til i morgen og dusje så vi blogges. 

-Har du mye lekser ?

Dårlig blogglyst -.-

Jaaa.. Igjen har jeg dårlig blogg lyst.. Men ja jeg skal prøve å skjerpe meg !Men takk for alle svarene på forje innlegg;) 
Har ikke bestemt meg helt.. Men vurderer å ha det mørkt igjen..Men nå må jeg få gjordt noe lekser så vi snakkes. 

-Hva har du gjordt i dag ?

 

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012

Jeg er ei jente fra Sandefjord som heter Frida. Jeg er 14 år og blogger vel egentlig om alt som faller inn. Håper du liker bloggen!!

Legg til som venn
hits