Friends

Heihei, ja jeg vet at jeg er veldig dårlig til å huske på å blogge.Menja.. Har hatt litt problemer med å laste ned bilder inn på blogg.. Og et innlegg uten bilder blir kjedlig. Men jeg har jo vært på klassetur som jeg fortalte om. Men fikk bare dårlige og uskarpe bilder der. Så om du vil se bilder fra turen så kan du heller gå inn på Caroline sin blogg og se på hennes bilder .
Men jeg har vært litt med Heidun og Maria i det siste og vi har egentlig bare snakket og slappet av. Haha, sånn er mitt liv, neida.


Åh-.- Ser ikke ut.. Vet ! Heidrun og Maria er så søtee !
Vet det er dårlig kvalitet med tatt med mobilen. Men vi blogges seinere i dag da !

-Noen planer for dagen ?
 


 

Fjortizz party

Heiehi, nå har jeg endelig fått tilbake blogg lysten igjen!
Men har vel ikke så mye mer å si en overskriften "fjortizz party" Så ja.. Utrolig gøy vi hadde det igår ihvertfall.

Var ganske mange der, men glemte å spørre folk om jeg kunne legge ut bilder av dem. Såjaja.. Men nå skal jeg fikse meg og spise og sånt. Byen idag.
Blogges.

-Hva gjore du igår ?

Stavernfestivalen

Hei hei alle sammen. Dere skjønner altså at jeg har vært i Spania i 10 dager nå. Og på veien til Spania så kom jeg på at jeg hadde glemt å skrive at jeg skulle bort og at det betydde 0 blogging's.. Så ja. Men nå er jeg jo hjemme igjen. På fredag så var jeg med Maren Andrea på Stavernfestivalen. Det var utrolig kos! Men vi tok jo selvføleglig litt bilder .

YeahYeah. Men nå skal jeg rydde rommet og sånt, før vi får besøk. Men jeg skal huske på å legge ut innkjøpet fra spania etterpå. Blogges :*

-Har du vært på noen festivaler i år ?

Med bestefolkaa

Hei alle sammen. Ja vet jeg har vært dårlig til å blogge i det siste.. Men har hatt mye å gjøre med skolen og trening og sånt. Har jo vært å prøvd ut Cheerleading, og det var utrlog gøy ! Men det var ikke slææk trening , det var utrolig hardt. Men jeg skal vertfall fortsette på det, vil jo bli myk.
Men igår så var Marie, Celine og meg i byen og fikk selvfølgelig kjøpt noe men ka sikkert legge ut innkjøpene etterpå. Men vi tok også noen bilder så ja.


Celine


Marie


Mee

Ja det var vel de fleste som ble bra, men sorry forskjell på størrelsen på bildene, men PC-en klikka litt så ville ikke laste de ned så de små bildene er fra Facbook.
Og om du vil besøke Celine som blogg så er det bare å trykke her !

Men vi blogges jo seinere.

-Hva gjore du igår ?

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012

Jeg er ei jente fra Sandefjord som heter Frida. Jeg er 14 år og blogger vel egentlig om alt som faller inn. Håper du liker bloggen!

Legg til som venn
hits